Recep Tayyip Erdoğan Anaokulu
ÇINAR MAH. AHMET ARİF CAD. RTE İMAM HATİP ORTAOKULU BLOK NO 30 ESENYURT / İSTANBUL

VİZYON

Yenilikçi, çalışkan, değerlerine sahip çıkan, kendine ve çevresine saygılı, sevmeyi bilen, doğaya ve çevreye duyarlı, özgüveni yüksek, soru sorabilen, problem çözebilen, araştıran, kendi haklarını bilen ve sorgulayabilen, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, yeri geldiğinde teşekkür edip, özür dileyebilen, iç dünyası zengin bireyler yetiştirmek.

MİSYON

Milli-manevi değerlerini benimsemiş ve kültürüne sahip çıkan, bilimsel düşünen, kendine güvenen, kendini ve çevresini olduğu gibi kabul eden, gelişime açık, yenilikçi bireyler yetiştirmek hedefimizdir.

Öğretim Şekli :İKİLİ

İKİLİ

08:30 12:30 SABAHÇI 13:00 17:00 ÖĞLENCİ

DOGALGAZ KALORİFER